S.C. PLUVIN S.R.L.

PLUVIN SRL este o firma care se dedica la comercializarea si montarea de SISTEME DE RECOLTARE, CANALIZARE SI EVACUARE A APEI DE PLOAIE, in judetul Cluj si pe tot teritoriul tarii,  in domeniul constructiilor civile si industriale, precum si in renovarea de cladiri si locuinte.

Este o firma cu vechime pe piata jgheaburilor din Romania care combina foarte bine dinamica, inalta pregatire si calificare a profesionistilor sai, precum si experienta de mai mult de 35 de ani care ne este oferita de colaboratorii nostri externi, de mare prestigiu pe pietele europene, lideri in inovatia si tehnologia acestui sector.

Materialele utilizate, cupru si aluminiu,  sunt in conformitate cu normele europene ECCA (European Coil Coating Association), impreuna cu o excelenta relatie calitate-pret si cu un serviciu personalizat catre clientii si colaboratorii nostrii, ne defineste ca fiind una dintre firmele cu cea mai buna proiectie de viitor, in sectorul nostru, in Romania.

JGHEAB DIN CUPRU, JGHEAB FARA IMBINARI, JGHEAB FARA SUDURI, JGHEAB LA LUNGIMEA DORITA

http://109.98.124.240/pluvin/wp-content/uploads/2019/06/masina.mp4

  • Montajul se realizeaza de catre o echipa specializata, cu o durata de aprox. o zi, in functie de dificultatea montajului. Este o instalare rapida si curata, la finalul careia va vom inmana un certificat de garantie,iar firmelor de constructii, la cerere, fisa tehnica a produsului.
  • Jgheabul din aluminiu PLUVIN,
    cu protector pentru frunze garanteaza impotriva infundarii acestuia pe toata durata de viata a casei.
  • Jgheabul din cupru PLUVIN este facut la comanda clientului, are un design atractiv, este durabil si are farmecul amestecului de nuante pe care le dobandeste in cativa ani de la montaj.


Cere Oferta